TURBO Kick-Off

October 10, 2019

TURBO – het platform voor ondernemende jongeren in Brugge – pakt uit met een ferme Kick-Off op vrijdag 11 oktober. Ondernemende jongeren en student-ondernemers uit de Provincie West-Vlaanderen staan die dag in the picture. Tegelijkertijd is dit het startschot voor een nieuw TURBO-werkjaar.

 

De Kick-Off start om 16u en palmt samen met Studio Brussel het voorplein van het Brugse Concertgebouw in. Tijdens een live radioshow krijgen diverse start-ups een forum. Experten staan jongeren met goesting in ondernemen te woord en geven tips & tricks over het opstarten van een eigen zaak. Afsluiten doen ze met enkele boeiende keynotes in de Kamermuziekzaal van het Concertgebouw.

 

Robin Geers en Jeroen De Wit (oprichter van softwarebedrijf Teamleader) geven er een 'Start-up Survival’-presentatie, gebaseerd op hun gelijknamig boek. Inspiratie voor dit boek haalden ze uit maar liefst vijftig gesprekken met verschillende topondernemers en -investeerders. Yasmien Naciri laat haar licht schijnen op sociaal ondernemerschap en vertelt hoe zij eigenhandig aan de basis lag van het voordelige statuut van student-ondernemer. Tot slot komt Adriaan Theys, Innovation Enabler bij EY, het belang benadrukken van intrapreneurship binnen een bedrijf voor het creëren van succesvolle spin-offs.

 

De TURBO kick-off is een onderdeel van Start Me Up Fest, een initiatief van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen in vijf provinciehoofdsteden. Deze campagne heeft als doel de perceptie rond ondernemerschap te verbreden

TURBO is een initiatief van Stad Brugge, VIVES, HOWEST, KU Leuven Campus Brugge, Start&Go, Het Entrepot en De Republiek.

Met steun van Europees Fonds Voor Regionale Ontwikkeling, VLAIO en Provincie West-Vlaanderen.

 

Het event is volledig gratis. Voor de keynotes ’s avonds (om 20u15) dien je in te schrijven via Eventbrite.

Alle info over het programma en inschrijvingen vind je op www.turbo.be of facebook.com/turbobrugge.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload