Cocktailseason part one

July 10, 2019

Because: summer! Wij gingen op zoek naar de leukste plekjes om deze tijd van het jaar nog net iets zonniger te maken.

 

Het is opgewonden handjes wrijven voor de liefhebbers van de kwaliteitscocktail. Want deze zomer wordt extra zonnig door de komst van Palo Cortado! De naam klinkt wellicht nog niet zo gekend in de oren, maar het brein achter dit nieuw concept is alles behalve onbekend. Niemand minder dan coastboy Ran a.k.a. de winnaar van de BACARDÍ Legacy Global Cocktail Competition 2017 a.k.a. wereldkampioen cocktailshaker komt naar het terras van de Republiek om ons van de meest gesofistikeerde cocktails te voorzien. #HYPED! Hij komt niet alleen, aan zijn zijde staat de drijvende kracht achter dit nieuwe concept en tevens de liefde van zijn leven, Janah Van Cleven. Beiden horeca-experts die elkaar in de Pharmacy leerden kennen.

“In een zeer ontvankelijke omgeving willen we mensen terug meevoeren naar de essentie van genot, door de beste cocktails te serveren in een sfeer waar je je thuis voelt”, aldus cocktailmagiër Ran. Het vrolijke stel deed al een eerste poging om hun cocktails naar Brugge te brengen, maar besloten alsnog om een wereldreis te maken doorheen 14 landen die hun inspiratie voedde, en daarmee ook een zeer kleurrijke invloed had op de identiteit van hun drankjes. De herontdekking van de Spaanse sherry is daar een mijlpaal in en zal dus zeker terugkomen op de menukaart. Nadat Ran de afgelopen maanden in de Londense topper Artesian werkte, is hij nu helemaal klaar om samen met Janah jouw stoutste cocktailwensen te vervullen.

 

Palo Cortado opent de deuren op woensdag 10 juli. Let's go!

 

 Volg Palo Cortado op Facebook! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload