Een 3-uur durende doktersafspraak waar iedereen wil bijzijn

October 2, 2018

 

 

De dokter die de hoogdagen van de electro het mysterieuze groene gezicht gaf, vierde vorig jaar zijn 15-jarige carrière met de verzamelaar ‘Elektrik World’. De meeste van zijn signature tracks zijn ondertussen uitgegroeid tot echte festival- en clubklassiekers. Artiesten als Boys Noize, Tiga en Vitalic, die vaak voor het eerst opdoken op zijn compilaties zijn heuse danceheadliners geworden.

 

De afgelopen jaren tourde Dr Lektroluv de wereld rond om podia in Brazilië over Azië en de VS tot in Ibiza aan gensters te spelen met zijn klassieke mix vanelectroclash, house en techno. In Brugge dateert zijn laatste passage van Benenwerk 2006. Overlevenden kunnen getuigen dat de keet toen letterlijk te klein was. Hoog tijd dus om hem nog eens de Cactus Club om te laten bouwen naar een echte ‘Discothèque’.

 

 

Bekend voor hun feestjes in Kompass Club met o.a. Tiga, DJ Hell en Dr Lektroluv himself zijn de heren van Pingwing de beste investering om deze avond te openen. Classics all night long!

 

Meer info en tickets: https://www.cactusmusic.be/NL/Concerten/Kalender/dr-lektroluv

 

Win een duoticket via BLVRD magazine! Het enige wat je moet doen, is ons een mailtje sturen via info@blvrdmagazine.com!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload