WE CAN DANCE

August 6, 2018

Het welbekend lifestyle-festival in Zeebrugge is ondertussen al aan zijn 6e editie toe, dit jaar in het weekend van 11 & 12 augustus. Na de uitverkochte editie van vorig jaar met 30.000 bezoekers, wil het festival even goed doen als vorig jaar, met als thema dit jaar ACID Cowboys.

WECANDANCE wordt georganiseerd door Atmoshphere Architects. De drijvende krachten achter het festival zijn Bart Roman, John Noseda, Thomas Van Hoof en Wim Van der Borght. Het festival rust op vier pijlers: music, fashion, food & art. Hierdoor onderscheidt het zich van andere festivals waar de focus voornamelijk ligt op muziek.

 

Het festival omvat vijf podia, waarbij elk podium zich concentreert op zijn unieke genre. De elf verschillende partners van het festival hebben zo een gediversifieerde line-up opgesteld, met zowel nationale als internationale artiesten en dj’s. Enkele partners zijn bijvoorbeeld Kompass Klub, Bloody Louis en Trillers. Van harde techno tot zwoele R&B dus, je vindt het er allemaal!

 

Voor het jaarthema ACID Cowboys is net als ieder jaar samengewerkt met verschillende designers.Sinds 2016 wordt er ook ingezet op art. Ook hiervoor werkt WECANDANCE samen met enkele artiesten. Deze proberen een extra beleving aan het festival toe te voegen met behulp van kunst.Naast de vaste partners op gastronomisch vlak (zoals Sergio Herman) zijn er ook enkele nieuwkomers in The Food Court: Carbón, DOI DOI, Invincible, Mission Masala en Mister Spaghetti. Daarnaast verwelkomt The Food Court voor deze zesde editie ook een nieuw concept: The Taqueria. Hier zullen verschillende Zeelandse restaurants hun eigen visie op de Mexicaanse keuken bereiden. Nieuw zijn ook de zeven vegan-based chefs die zullen aantonen dat veganistisch eten niet saai hoeft te zijn.

 

Voor meer info en line-up: www.wecandance.be

 

De ideale outfit voor het thema ACID COWBOYS vinden? Wij geven je alvast enkele tips:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FREEEEE TICKETS!

Stuur ons een foto/collage/whatever van jouw outfit in thema van dit jaar door en maak kans op dagtickets voor het festival!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload