CO-WORKING op hoog niveau aan laag tarief

August 2, 2018

Na twee make-overs (een tijdelijke en een definitieve) is het voor De Republiek tijd om officieel te openen. Het weekend van 22 en 23 september stelt het gebouw zijn deuren open tijdens een ‘Open Huis’. Er wordt tijdens het 'Open Huis' weekend ook een preview gepresenteerd van de toekomstige mogelijkheden en bewoners van De Republiek. Naast het Grand Café en Cinema Lumière – die al eventjes in hun nieuwe outfit schitteren – zijn nu ook de co-workingspace en dakkantoor klaar om nieuwe bewoners te ontvangen.
 

Open Huis
Tijdens dit open-huis-weekend krijg je niet alleen de kans om het nieuwe gebouw in al zijn glorie te bewonderen, maar ook om de organisaties – die het huis bewonen en kleur geven – met elk hun eigen werking te ontdekken. Want De Republiek is meer dan enkel het Grand Café en de cinema, het is ook sinds jaar en dag een platform waaruit verschillende organisaties hun werking uitbouwen. Naast een platform is De Republiek binnenkort helemaal klaar om de nodige ruimte te bieden aan diverse initiatieven rond stadsontwikkeling, ondernemerschap, ambachten, kunst, cultuur, buurtwerking en creativiteit. Van co-workingspace, tot performanceplek, van dakkantoor-met-adembenemend-uitzicht tot multi-inzetbare vierkante meters. Sommige al ingevuld, andere ongeduldig wachtend op een nieuwe bewoner. Op 22 en 23 september kruist dit alles elkaar via expo's, (openlucht) film, pitches, optredens, rondleidingen... Spring eens binnen, ontdek en beleef 'De Republiek-vibe' als creatief knooppunt in de stad.

 

 

Ben jij een freelancer, startup, jonge en/of creatieve ondernemer en op zoek naar een plek in de stad van waaruit je flexibel kan werken, vergaderen en netwerken met andere co-workers? Dan is de co-workingspace die De Republiek aanbiedt tegen laagdrempelige tarieven zeker iets voor jou. Naast twee aparte kleinere kantoren en een groter kantoor zullen er ook flexplek mogelijkheden zijn, waarbij je steeds gebruik kan maken van de gemeenschappelijke vergaderzaal. In het hart van de co-workingspace is een polyvalent platform voorzien waar lezingen, bijeenkomsten, recepties, productpresentaties … kunnen plaatsvinden. Daarnaast stelt TURBO er mentors en experten vanuit het TURBO netwerk ter beschikking voor coaching en advies voor jonge starters. Zo wil de Republiek een inspirerende plaats creëren en een community faciliteren voor ondernemend talent in de stad.

 

Heb je interesse of vragen, of kan je niet wachten tot het open-huis-weekend om de co-working te ontdekken, neem dan contact op met Michiel van TURBO via michiel@republiekbrugge.be.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload