Fresh is going BIG

June 18, 2018

Fresh, the coolest boutique in town, is going big. Letterlijk, want de ruimte waar tot vorige maand kledingstock was, is nu omgebouwd tot extra winkelruimte. Als dat nog geen reden genoeg is om eens langs te gaan bij Thomas, pakt hij terug uit met een expo. De kleurige tekeningen van KAAN zullen de winkel nog eens zo cool maken tijdens de maand juni.

 

 

 

 


Wat zeg je? Je werkt elke dag tot 18u en hebt geen tijd om dan nog te gaan shoppen? Don't you worry: op 22 juni kan je bij o.a. Fresh terUg afterhours gaan shoppen, want verschillende winkels in de Ezelstraat en Sint-Jakobsstraat zijn die avond open tot 22u voor de 'Midsummer's Eve'.

 

Fresh

Sint-Jakobsstraat 30

 

Like FRESH op Facebook!

Like KAAN op Facebook!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload