WWWIE komt luisteren naar WWWATER?

April 3, 2018

Stip komende vrijdag maar met veel pijlen aan in jouw agenda, want dan is WWWater te zien in het Concertgebouw van Brugge tijdens More Music. Het soloproject van zangeres Charlotte Adigéry (27) is sinds vorig jaar bekend bij het grote publiek. Een druk leven zo blijkt, maar gelukkig kon ze even tijd maken voor een kort interview met ons.

 

 

Belgica

De Gentse zangeres met Caraïbische roots werkt twee dagen in de week bij de radio en is gepassioneerd door alles wat met muziek te maken heeft. Na haar studies in Hasselt en een leuke ervaring als backing vocal bij Baloji en Arsenal, had ze nood om een eigen project op te starten. Haar carrière begon toen Felix Van Groeningen, regisseur van de film Belgica (2016), iemand zocht om in een scène te playbacken. Stephen en David Dewaele verzorgden toen de soundtrack 'The Best Thing' en werden later haar mentoren.

 

‘Ik wilde vooral graag zelf muziek maken en een eigen verhaal vertellen.’

 

Tournee in Europa

WWWater staat zaterdag in Amsterdam (Paradiso Noord) in het voorprogramma van Young Fathers. Daarna vertrekt ze op een Europese tournee naar onder andere Praag, Parijs en Antwerpen. Gelukkig weet Charlotte Adigéry hoe het er daar een beetje aan toe gaat. Ze reed immers al eens een weekje gepakt en gezakt met de mobilhome rond. ‘Dat waren echt goede investeringen vond ik persoonlijk’, legde ze uit.

 

Vuiler en ruiger

Wat mag je vrijdag dan verwachten van het optreden? Er zullen liedjes te horen zijn van haar eerste EP La Falaise en enkele livenummers die wat ‘vuiler’ en ‘ruiger’ zullen zijn. Met Boris Zeebroeck van Hong Kong Dong en The Germans, en Steve Slingeneyer van Soulwax zal WWWater in ieder geval tonen dat ze veel in haar mars heeft. Een smeltkroes van minimalistische elektronica en R&B klinkt het. ‘Mijn bedoeling blijft vooral om unieke muziek te maken en ik ben blij als ik daarmee een bepaald publiek kan aanspreken.’

 

 

 

 

 

Info&tickets:

Tickets zijn online verkrijgbaar of via In&Uit Brugge en Snuffel.
€12 vvk / €15 add (excl. €1,5 admin. fee)

 

Met een All-In ticket kan u naast WWWATER ook naar volgende concerten:
Panda Bear + Madensuyu + ... 
Een All-in ticket geeft ook toegang tot het Discovery Circuit. 

All-in tickets vr 06.04 €32 vvk / €35 add (excl. €2 admin. fee)

 

 

www.concertgebouw.be/nl/event/detail/3844/wwwater

www.moremusicfestival.be

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload