BLVRD springt mee op FM

February 21, 2018

Sinds 17 februari hoor je Villa Bota nu ook via de échte radio. De Best of Brugge awards en bijhorende afterparty waren live te horen als start van het FM-gegeven. En we hadden jullie al verwittigd: er komt ook een BLVRD radioshow.

 

 


Vanaf woensdag 21 februari tussen 19u en 20u neemt BLVRD de antenne maandelijks even over. Via muziek, interviews en eventverslagen geven we jullie en uur lang een beeld van wat Brugge ons te bieden heeft. Met andere woorden: alles wat je in het magazine niet hoorde.

Heb je zin om mee te werken?
Het is nog niet te laat! Wij geven workshops, begeleiden en ondersteunen je in het helpen realiseren van de show.

Mail ons op info@blvrdmagazine.com en kom eens luisteren op een van onze redactievergaderingen!

 

Tune in via 106.FM of via www.villabota.be.

 

Volgende shows:

Woensdag 21 februari tussen 19u en 20u

Woensdag 21 maart tussen 19u en 20u

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload