MOOOV gaat op zoek naar een nieuwe jongerenjury

January 17, 2018

MOOOV Filmfestival en PLATFORM zoeken opnieuw een jongerenjury voor het MOOOV-filmfestival 2018! Op zondag 18 februari willen ze, naast de jaarlijkse ontbijtfilm in De Snuffel, - deze keer OH BOY, een Duitse parel - ook een nieuwe jongerenjury samenstellen. Ben jij tussen 16 en 18 jaar oud en kijk je graag film? Aarzel dan niet om je in te schrijven en af te komen op deze selectiedag! (link)

 

 

 

 

 

Marie-Julie vertelt in het kort over haar ervaring op het festival van 2017.

 

"Liters gratis Bionade, DIY jarfood, cotton shirts (met name tag), vrienden voor het leven en -niet te vergeten- de beste selectie films van het jaar! Wonderlijke kansen om te netwerken met regisseurs en acteurs van over de hele wereld over een glaasje wijn in De Republiek. Van de Brugse kasseien naar Mexico stad, naar een Indiaas klooster en van de meest twisted kunstfilms terug naar de realiteit. Netwerken en mailadressen uitwisselen met wereldreizigers en indommelen op de 'Stay Awake' met het geroezemoes van een Japanse zwartwitfilm op de achtergrond. Overal van op de eerste rij het spektakel kunnen waarnemen.


Met andere woorden: een weekje lang co-ouderschap met een nieuw samengestelde filmfamilie. Vol pijn in het hart geven wij,  jullie ‘nieuwe adoptiekinderen van MOOOV’ hier de kans om deze fantastische week ook te ervaren. Hierbij een warm welkom van de ‘gepensioneerde’ aan de gloednieuwe jongerenjury van het MOOOV Filmfestival 2018!"

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload