Solden! Onze tip: ga eens langs bij HIT Footwear.

January 4, 2018

In het lijstje van hippe sneakershops staat HIT Footwear alleszins bovenaan de lijst. Nog niet langsgeweest? Dan is het nu wel de perfecte timing, want het is januari, soldentijd!

 

 

 

Sabi Vanneste (39) runt al 13 jaar de Level One in de Noordzandstraat met haar partner. Ze heeft een passie voor mode en alles wat daar aan vasthangt, dus ook schoenen. Recent opende ze HIT Footwear in de Steenstraat. Er is heel wat passage van de internationale toeristen wat het een interessante locatie maakt. Naast de Steenstraat vond Sabi ook de Sint-Jacobsstraat en de Ezelstraat leuke locaties om eventueel iets te starten.

 

In tegenstelling tot Level One, die leuke, commerciële merken aanbiedt, focust HIT op exclusievere sneakers en streetwear brands. Zo zijn Filling Pieces, ARKK Copenhagen en Daily Paper enkele van de merken die je in de winkel terugvindt. De footwear in de winkel kiest Sabi vooral op buikgevoel, al spelen sociale media, het actuele straatbeeld en de beurzen ook mee. Sabi is zeer tevreden over het huidige assortiment al kon ze melden dat er nog een aantal grote kleppers aankomen!

 

De ideale winkel voor iedereen die houdt van exclusievere sneakers! Maar geen nood, ook klassieke merken als Reebok, Nike, Vans, etc. vind je hier terug.

 

HIT Footwear

Steenstraat 47, 8000 Brugge

 

Like HIT op Facebook of volg op Instagram!

 

 

Foto's: Atlesque

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload