De temperatuur vraagt erom: On Ice.

December 16, 2017

Komende vrijdag 21 december verwelkomt KAAP Suzanne Grotenhuis met de voorstelling On Ice. In Suzanne’s eigen woorden is On Ice een soort wonderlijke reconstructie over hoe iemand erop komt een ijspiste te kopen met het prijzengeld van haar vorige theatermonoloog. De wankele theatermaker zit enorm in de put en door het kopen van de ijspiste probeert hij de stukjes van zijn gebroken hart terug ineen te zetten.

 

 

In een overrompelend monoloog zien we iemand die het leven probeert te vatten en in een erg grappig en absurdistisch verhaal. Alles heeft symboliek in de allegorie van Suzanne’s On Ice. Van de eenzame artiest tot het schaatsen over de eindeloze piste van het leven en alle zijsporen die het ons biedt, Suzanne zet ons een spiegel voor.

 

Begeef je voor de verandering eens op glad ijs met het oog op deze voorstelling en kom dat zien. Laten we ons heerlijk wentelen in dit Belgisch theater van eigen bodem, gure temperaturen included. On Ice!

 

Wanneer?

Donderdag 21 december 2017 van 20:30 tot 21:30

 

Waar?

KAAP/ de Werf

Werfstraat 108

8000 Brugge

 

Tarief?

13 euro

11 euro voorverkoop

 

Meer info:

https://www.kaap.be/programma/on_ice_suzanne_grotenhuis

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload