De Warmste Wandeling

December 15, 2017

'De Warmste Week' van Studio Brussel haalt het beste in de mens naar boven, talrijke acties worden op poten gezet om geld in te zamelen voor het goede doel. De een al gekker dan de ander. Onder het motto van 'Gek zijn doet wel zeer', kwamen Bernard en Pieter-Jan van JH Comma vorig jaar op het idee om naar De Schorre te fietsen ... met een gewone stadsfiets. Ze vertrokken vroeg in de ochtend, doorkruisten het ganse land en kwamen laat in de avond toe. De helse tocht kon je meevolgen via filmpjes en foto's op een eventpagina op Facebook.

 

 

Na elf uur fietsen en met 130 km in de benen haalden ze een mooi bedrag op van 1200 euro voor het Rode Kruis.

 

https://www.facebook.com/gvnni.vnmrs/videos/232041333900052/

 

Het Glazen Huis strijkt dit jaar neer in het provinciaal domein Puyenbroeck, op 55km van Brugge, wat het natuurlijk moeilijk maakt hun actie van vorig jaar te overtreffen...

 

 

 

 

"We vinden het wat flauw om 55km op de fiets te rijden, dus hebben we het idee opgevat om 55km te voet te wandelen in één dag."

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar gaan ze te voet en doen dit voor mensen die aan mucoviscidose lijden, dé meest voorkomende levensbedreigende erfelijke ziekte in ons land.

Je kan hen steunen door een vrije bijdrage te storten op het rekeningnummer BE38 8508 8792 6072 van v.z.w. Comma met de mededeling: 'De warmste wandeling of idioten'.

 

Je kan de wandeling waarschijnlijk terug soort van live meevolgen, als je de eventpagina volgt op facebook:

https://www.facebook.com/events/136610463705202/

 

 

Wij wensen hen alvast een minder Rood Kruis dan vorig jaar toe, en veel meer centjes!

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload