WEERWERK presents GOUDJAAR!

December 7, 2017

Op oudejaar tovert WEERWERK ’t Oud Sint-Jan om tot the place to be voor feestend Brugge met de eerste editie van Goudjaar.

 

‘t Oud Sint-Jan wordt nu de nieuwe locatie voor Goudjaar. Goudjaar onderscheidt zich net van alle andere events, vooral door het muziekgenre en de namen op de affiche. “We wilden sowieso met Brugse DJ's samenwerken en tegelijk ook de grotere gekende namen plaatsen,” zegt Laurens Fiaert van Weerwerk. De affiche bestaat dus uit gevestigde waarden zoals Bart Ricardo en opkomend talent zoals Simon Ofori, afgewisseld met vrouwelijk vuurwerk van LEESA. Nico Morano en Le Cousin vervolledigen de line-up.

 

Met deze eerste editie hoopt WEERWERK een platform te bieden waar de Brugse houseliefhebbers aan hun trekken komen. “Goudjaar is het ideale testplatform om te zien of Brugge effectief klaar is voor een nieuw houseconcept,” legt Laurens uit. “Als Goudjaar aanslaat, komen er in de toekomst gegarandeerd meerdere edities aan. We bekijken ook de mogelijkheden om er een dagfestival van te maken.”

 

Wat mag je verwachten? Bereid je voor op een goed feestje with a touch of gold, want voor de aankleding van de zaal komen gouden accenten terug. De dresscode blijft standaard. Een gouden detail zou leuk zijn, maar hoeft niet. Het moet ook niet te kitscherig worden natuurlijk.  

 

Tickets (€20) zijn te verkrijgen in voorverkoop (www.weerwerk.eu, FNAC of FRESH Brugge) of aan de deur.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload